zondag 9 juni 2024
Dé Kindertriathlon van Nederland!

Nieuws

KTLR x Els Visser

KTLR x Els Visser

Datum 7-4-2023

Trots en een droom die uitkomt! De Kindertriathlon Leidsche Rijn x Els Visser zal op 11 juni plaatsvinden!

Als atleet heb ik mijn doelen en wil ik het beste uit mijn sportcarrière halen. Tegelijkertijd heb ik mijn medische passie en probeer ik mensen om mij heen te inspireren om gezonde en actieve leefstijlen na te jagen. Vitaal zijn is in mijn ogen het belangrijkste onderdeel van een gelukkig leven!

Maar het begint natuurlijk allemaal bij de jongere generatie. Vanaf kinds af aan is het belangrijk te leren over het belang van bewegen en voeding op de gezondheid en je fit voelen. En hoe mooi is het dat ik dit kan meegeven door het hebben van een eigen Kindertriathlon?!

De Kindertriathlon Leidsche Rijn is haalbaar en toegankelijk voor ieder kind van 8 tm 13 jaar. De afstanden zijn behapbaar en we kunnen hulp bieden als thuis geen materiaal beschikbaar is. Kinderen kunnen individueel racen, maar ook in een team met vriendjes/vriendinnetjes starten!

Zelf zal ik natuurlijk aanwezig zijn voor het startschot, de medailles en andere activiteiten op het event terrein. Een dag waarin alles draait om FUN, samen zijn en bewegen!

Hebben jullie vragen dan hoor ik die heel graag!

Ik kijk onwijs uit naar deze dag en hoop vele kids te kunnen aanmoedigen! Swim Bike Run is Fun!

Liefs, Els xxx


KTLR in het Nieuws


Terug naar overzicht

14-04-2023

VAR NWS.NL Vierde editie Kindertriathlon Leidsche Rijn op zondag 11 juni!

Link naar het berichtTerug naar overzicht