zondag 9 juni 2024
Dé Kindertriathlon van Nederland!

Nieuws

Watertemperatuur

Watertemperatuur

Datum: 6-6-2024

Het water zal zondag nog niet heel warm zijn, gelukkig wordt er wel een zonnetje voorspeld!

In die temperatuur kun je gewoon zwemmen zonder wetsuit of zwemshirt, en de afstand is ook niet zo groot.

Mocht je toch iets willen doen tegen kou: neem een extra badmuts mee en draag die onder de badmuts die je van ons krijgt (warmte verlies je via het hoofd).

Neem even de tijd om je in de wisselzone goed af te drogen voordat je je omkleedt om op de fiets te stappen, dan kun je je snel warm fietsen. En voor iedereen geldt: zorg voor een goed ontbijt zodat je voldoende energie hebt!

Deelnemersinformatie!

Deelnemersinformatie!

Datum 4-6-2024

Er is een mail verstuurd naar alle deelnemers (controleer ook je spam map) met de laatste wedstrijdinformatie. Neem deze door voor de wedstrijd zodat je goed voorbereid aan de start verschijnt. Volg ons ook op facebook of instagram, daar plaatsen we regelmatig het laatste nieuws en mededelingen. En mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kun je ons natuurlijk een berichtje sturen. We wensen jullie nu al vast een hele gave wedstrijd en zien jullie graag aan de start! Je kan de informatie ook op onze site downloaden op onze website.

Win, win, WIN!

Win, win, WIN!

Datum 3-6-2024

Zondag 9 juni na de wedstrijd (na de prijsuitreiking rond 14:45-15:00 uur) is er een verloting voor alle deelnemende kinderen! Gebruik je polsbandje om te zien of je hebt gewonnen. Het is zeker de moeite waard om tot het eind te blijven! Er zijn verschillende sportieve prijzen beschikbaar dankzij onze sponsoren. Hoofdprijs: een paar Hoka schoenen in jouw maat! Blijf erbij en maak kans op geweldige prijzen!

KTLR x Els Visser

KTLR x Els Visser

Datum 7-4-2023

Trots en een droom die uitkomt! De Kindertriathlon Leidsche Rijn x Els Visser zal op 11 juni plaatsvinden!

Als atleet heb ik mijn doelen en wil ik het beste uit mijn sportcarrière halen. Tegelijkertijd heb ik mijn medische passie en probeer ik mensen om mij heen te inspireren om gezonde en actieve leefstijlen na te jagen. Vitaal zijn is in mijn ogen het belangrijkste onderdeel van een gelukkig leven!

Maar het begint natuurlijk allemaal bij de jongere generatie. Vanaf kinds af aan is het belangrijk te leren over het belang van bewegen en voeding op de gezondheid en je fit voelen. En hoe mooi is het dat ik dit kan meegeven door het hebben van een eigen Kindertriathlon?!

De Kindertriathlon Leidsche Rijn is haalbaar en toegankelijk voor ieder kind van 8 tm 13 jaar. De afstanden zijn behapbaar en we kunnen hulp bieden als thuis geen materiaal beschikbaar is. Kinderen kunnen individueel racen, maar ook in een team met vriendjes/vriendinnetjes starten!

Zelf zal ik natuurlijk aanwezig zijn voor het startschot, de medailles en andere activiteiten op het event terrein. Een dag waarin alles draait om FUN, samen zijn en bewegen!

Hebben jullie vragen dan hoor ik die heel graag!

Ik kijk onwijs uit naar deze dag en hoop vele kids te kunnen aanmoedigen! Swim Bike Run is Fun!

Liefs, Els xxx


KTLR in het Nieuws

Feed

01-06-2024, 09:07

Jeugdtriathlon en de KTLR bij Triathlon Inside in de Podcast #120

Triathlon Inside besteedt in de hun podcast #120 (vanaf de zesde minuut) aandacht aan jeugdtriathlon in het algemeen en aan de Kindertriahton Leidsche Rijn in het bijzonder. Met Berteke de Jong van de NTB en...   Meer


21-05-2024, 20:53

VAR NWS.NL Vijfde editie Kindertriathlon Leidsche Rijn op zondag 9 juni!

Link naar het bericht    Meer


14-04-2023, 20:51

VAR NWS.NL Vierde editie Kindertriathlon Leidsche Rijn op zondag 11 juni!

Link naar het bericht    Meer


09-04-2023, 08:00

TRIKIPEDIA.NL Els Visser verbindt haar naam aan de kindertriathlon van Leidsche Rijn

Nieuwsbericht naar aanleiding van het social media bericht van Els Visser Link naar het bericht   Meer


8-04-2023, 08:00

3ATHLON.NL Els Visser krijgt eigen ‘Kindertriathlon’

Nieuwsbericht naar aanleiding van het social media bericht van Els Visser Link naar het bericht   Meer


14-03-2023, 19:15

Wedstrijdverslag van de 2e editie

De triathlon nieuwssite Trikipedie had een mooi wedstrijd verslag online gezet. Link naar het bericht   Meer