Zondag 11 juni 2023 • Utrecht
Dé Kindertriathlon van Nederland!

Nieuws

Watertemperatuur

Watertemperatuur

Datum: 02-06-2023

De actuele watertemperatuur is 18,5 graden. Zwemmen met een wetsuit (dat is wat anders dan een trisuit) is toegestaan. Het is eigenlijk niet aan te raden bij zo’n korte afstand; je moet zo’n wetsuit immers weer uittrekken voor je gaat fietsen.

KTLR x Els Visser

KTLR x Els Visser

Datum 7-4-2023

Trots en een droom die uitkomt! De Kindertriathlon Leidsche Rijn x Els Visser zal op 11 juni plaatsvinden!

Als atleet heb ik mijn doelen en wil ik het beste uit mijn sportcarrière halen. Tegelijkertijd heb ik mijn medische passie en probeer ik mensen om mij heen te inspireren om gezonde en actieve leefstijlen na te jagen. Vitaal zijn is in mijn ogen het belangrijkste onderdeel van een gelukkig leven!

Maar het begint natuurlijk allemaal bij de jongere generatie. Vanaf kinds af aan is het belangrijk te leren over het belang van bewegen en voeding op de gezondheid en je fit voelen. En hoe mooi is het dat ik dit kan meegeven door het hebben van een eigen Kindertriathlon?!

De Kindertriathlon Leidsche Rijn is haalbaar en toegankelijk voor ieder kind van 8 tm 13 jaar. De afstanden zijn behapbaar en we kunnen hulp bieden als thuis geen materiaal beschikbaar is. Kinderen kunnen individueel racen, maar ook in een team met vriendjes/vriendinnetjes starten!

Zelf zal ik natuurlijk aanwezig zijn voor het startschot, de medailles en andere activiteiten op het event terrein. Een dag waarin alles draait om FUN, samen zijn en bewegen!

Hebben jullie vragen dan hoor ik die heel graag!

Ik kijk onwijs uit naar deze dag en hoop vele kids te kunnen aanmoedigen! Swim Bike Run is Fun!

Liefs, Els xxx

Inschrijving is OPEN!

Inschrijving is OPEN!

Datum 16-1-2023

De leukste Kindertriathlon van Nederland!

Ben je nog opzoek naar een laagdrempelige Kindertriathlon voor kinderen van 8 t/m 13 jaar? Dan is Kindertriathlon Leidsche Rijn een leuk evenement. Met dit evenement staan de kinderen centraal en zijn ze geen bijnummer van een grote wedstrijd. Het parcours is compact en goed voor het publiek te volgen. De afstanden zijn afgestemd op de leeftijdsgroep van de deelnemer. Er zijn 3 leeftijdsgroepen 8/9, 10/11 en 12/13 jaar en je kan ook als Team inschrijven waarbij je met z’n 3en elk 1 onderdeel doet. Kortom, een leuk evenement waar de kinderen kunnen kennismaken met de triathlonsport of wat serieuzer de strijd met elkaar aangaan op zondag 11 juni.


KTLR in het Nieuws


Terug naar overzicht

09-04-2023

TRIKIPEDIA.NL Els Visser verbindt haar naam aan de kindertriathlon van Leidsche Rijn

Nieuwsbericht naar aanleiding van het social media bericht van Els Visser Link naar het berichtTerug naar overzicht